• Fri fragt ved køb over 400,-

  • Hent & byt gratis i butik
  • Autoriseret forhandler
  • 100 dages returret

Arktiske skønheder af Bering

Med inspiration fra det arktiske landskab har det danske ur- og smykkebrand, Bering, taget verdenskortet med storm. Bering fremstiller minimalistiske ure og smykker, der tager udgangspunkt i den renhed og klarhed, der kendetegner de arktiske skønheder. Læs mere om et succesrigt brand, hvis idégrundlag blandt andet kommer af den opdagelsesrejsende Vitus Bering.

I 2008 blev idéen bag Bering født, da forretningspartnerne René Kaerskov, Michael Witt Johansen og Lars Skjønnemann blev inspireret af det smukke arktiske landskab. De tre danskere havde den vision at udvikle et ur- og smykkebrand, der skulle udstråle den lethed, elegance og skønhed, som Arktis besidder. Alle Berings produkter er i dag kendetegnet ved et minimalistisk design, som er kombineret med en exceptionel materialestyrke, der sikrer uret og smykkets holdbarhed.

Inspiration fra naturens skønhed

René Kaerskov var en forretningsmand, som var særlig eventyrlysten, hvorfor han i 2008 befandt sig i en helikopter, hvor han skulle springe ud over Nordpolen iført en faldskærm. Dog var det ikke udspringet, der fik ham til at få et lykkerus, men derimod det smukke og kølige arktiske landskab, som han befandt sig i. Han fortalte sine oplevelser til sine forretningspartnere Michael Witt Johansen og Lars Skjønnemann, hvorefter eventyret blev starten på Berings historie.

Bering Classic - en unik kreation!

Michael Witt Johansen er designeren bag Bering og har altid haft en stærk skabertrang. En af hans populære kreationer er Bering Classic, som er en kollektion, der kombinerer moderne minimalisme med elegance. Urene er af rustfrit stål i høj kvalitet og safirglasset er ridsefrit, hvilket gør uret enormt modstandsdygtigt. Urene findes i mange forskellige former og farver, hvilket giver dig mulighed for udtrykke din personlighed.

Bering

Classic Women

Classic Women 14134-331 uret har en klassisk urskive i hvid og en smuk guldfarvet lænke, der giver uret et enkelt design, der oser af lethed og elegance.

Et navn med historie

I 1728 sejlede den danske opdagelsesrejsende, Vitus Bering, ud på et eventyr i retningen af polarhavet, hvor han ville udforske områder, der ikke var set før. Rejsen viste sig at blive en mindeværdig historisk begivenhed, idet han som den første europæer fik øjnene op for Alaska. På eventyret blev han mødt af et stræde ved navn Beringstrædet, som den modige søfare efterfølgende blev opkaldt efter. Vitus Bering er senere blevet inspirationskilden til virksomhedens navn: BERING.