• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

Bering - Minimalistiske ure af førsteklasses materialer

Bering er et dansk ur- og smykkebrand, som er inspireret af det arktiske landskab. De fremstiller minimalistiske ure, hvor den arktiske skønhed ses i de klare og strømlinede former og enkle elegance. Læs mere om historien bag og om deres minimalistiske danske design.

Forretningspartnerne Michael Witt Johansen, René Gross Kaerskov og Lars Skjønnemann har med deres inspiration til det smukke arktiske landskab skabt ideen bag Bering i 2008. Som er en kombination af det smukke Arktis og et moderne, tidløst dansk design. Michael Witt Johansens og René Gross Kaerskov sprang ud fra en helikopter over Nordpolen, hvor det smukke og kølige arktiske landskab gjorde et stort indtryk på dem.

Den danske søfarer, Vitus Bering

Vitus Bering var en dansk søfarer, som i 1728 begav sig på et eventyr, da han sejlede ud med sit skib i retning af polarhavet mod et næsten uberørt område. Det blev en historisk begivenhed, og han opdagede, som den første europæer, Alaska. På sin rejse krydsede han et stræde, som i dag er opkaldt ’Beringstrædet’ efter den modige søfarer. Den danske søfarer og hans mod til at søge nye veje har været inspirationskilden bag brandets navn: Bering. Ideen var derfor at skabe et fladt design kombineret med en usædvanlig hårdførhed med henblik på det storslåede landskab. Bering ure er som den evige is i Arktis; tidløse, smukke og bestandige.

Det klassiske Bering look

Bering er kendetegnet ved et minimalistisk dansk design kombineret med maksimal materialestyrke. Med et Bering ur om håndleddet er du sikret et ur, der er holdbar, da de gør brug af førsteklasses materialer. På alle urene anvendes et særdeles stærkt og krystalklart safirglas, som er modstandsdygtig over for ridser, hvilket harmonerer perfekt med det tidløse design. Det ses også i det store udvalg af ure, hvor du har rig mulighed for at finde et ur, der falder i din smag. Et godt eksempel på dette er deres Titanium dameur i guld, som er fremstillet i titanium, hvilket er et let metal, som gør det behageligt at bære, men samtidig forlænger urets holdbarhed. Uret er ultra let og ultra elegant. Urskiven er i en fin hvid farve prydet med små sten og et logo, som harmonerer perfekt med den guld farve.

Bering Classic kollektionen er ligeledes ure med et minimalistisk design af høj kvalitet. Det er et ur i dansk design med et moderne og minimalistisk design som udstråler enkelthed. Uret fås i guld og sølv med en meshlænke i rustfrit stål, og du er sikret den højeste bærekomfort. Det er fremstillet med en urskive i en fin hvid farve med logo, og det fungerer i mange forskellige sammenhænge, hvad enten det er til hverdag eller fest. Giver det klassiske Bering look og er lige så ren og enkel som landskabet.

Ultra Slim kollektion

Brandet har en stærk skabertrang, og de udvikler hele tiden nye ure, så du er sikret dansk design i materialer af høj kvalitet. Bering har skabt kollektionen ULTRA SLIM 4.8, som sætter nye standarder inden for design og håndværk. Med en specialfremstillet urkasse, som blot måler 4,8 mm., gør det uret til et af de tyndeste på markedet. De har formået at skabe et ur i et enkelt design, der udviser lethed og elegance. Denne kollektion er ingen undtagelse, og der er brugt ridsefast safirglas og materialer af høj kvalitet.

Bering-Ultra-Slim

Bering

Ultra Slim dameur

Ultra Slim dameur er udført i en smuk lilla farve med rosa guld urkasse med behagelige meshlænker. Det er et elegant ur og et af de tyndeste ure på markedet. Med dette ur kan du pifte dit look op til både hverdag og fest.