• Fri fragt v/ køb over 400 kr.

  • Hent & byt gratis i butik
  • Autoriseret forhandler
  • 100 dages returret

Daniel Wellington - Klassiske ure med engelsk manér

Daniel Wellington er indbegrebet af kvalitet og minimalisme. Urene har et design, der er skabt med inspiration fra den anden side af jordkloden, hvor en britisk gentleman med en uprætentiøs stil gjorde en exceptionel entré. Læs mere om Daniel Wellingtons fascinerende historie og urenes minimalistiske og stilrene design. 

Filip Tysander er manden bag det svenske urbrand, Daniel Wellington, som fremstiller ure i et tidløst og klassisk design. Grundet urenes design og muligheden for udskiftelige remme appellerer Daniel Wellington til et bredt publikum. Filip Tysanders høje engagement og sans for kvalitet har betydet, at Daniel Wellington i dag har opnået succes på verdensplan. Urene præsenteres blandt andet i James Bond filmen "Goldfinger", hvor skuespilleren Sean Connery bærer ét af de eksklusive ure.

En engelsk gentleman

Urenes design er inspireret fra et uforglemmeligt møde på den anden side af jordkloden. Filip Tysander mødte en britisk gentleman ved navn Daniel Wellington, hvis stil var ulastelig og samtidig uprætentiøs. På baggrund af denne bemærkelsesværdige stilart besluttede Filip Tysander sig for at skabe et urbrand, hvis design var præget af en tidløs og britisk elegance

Rene linjer og elegance

Manden ved navn Daniel Wellington elskede at bære ure med vintage NATO-remme, hvilket Filip Tysander fik lyst til inkorporere i sit sortiment. Urene fra Daniel Wellington er derved karakteriseret ved et design, hvor uret rummer rene linjer og simple detaljer. Tankegangen bag designet er, at uret skal kunne sammensættes med NATO-remme i forskelligartede farvetoner og mønstre. At urene ikke er udsmykket med utallige features medfører, at urene kan bæres til enhver anledning.

Daniel Wellington

Quadro ur

Hos PLAZA er vi vilde med det elegante Quadro ur fra Daniel Wellington, som er udført i poleret 316L rustfrit stål og har en rosaguld belægning, som giver uret et feminint udtryk.

Varier dit look med Daniel Wellington

Urskiverne hos Daniel Wellington fås i flere forskellige farver og størrelser. Derudover kan du ved køb af et ur hos Daniel Wellington sammensætte urskiven med den rem, som passer til din stilart. På den måde kan du få et ur, hvor du har muligheden for at variere dit look, og samtidig skal du ikke gå på kompromis med dine ønsker og præferencer.