• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

MICHAEL KORS – Ikoniske kvalitetsure

Hos PLAZA tilbyder vi det ikoniske og tidløse brand Michael Kors. Michael Kors er et luksuriøst og velkendt brand i store dele af verden og oplever stor succes. Urerne er af høj kvalitet, og udstråler luksus og glamour. Læs mere om det verdenskendte mærke Michael Kors.

MODEBEVIDST SIDEN BARNDOMMEN

Michael Kors er skaberen bag det verdenskendte brand, som har vundet flere forskellige priser, og designer alt fra tøj til en række forskelligt tilbehør, bl.a. luksus ure. Michael Kors er fra Long Island i USA, ca. 37 km fra New York, og gik senere hen på Fashion Institute of Technology i New York. Siden han var lille, har han været ekstremt interesseret i mode, og formåede endda som 5-årig at give hans mor modetips til hendes eget bryllup, som hun fulgte. Han designede hans egen kollektion i 1981, og har siden da præget modeverden med hans sans for glamour og ufejlbart øje for tidsløs chic. Hos PLAZA tilbyder vi ure fra Michael Kors, til både kvinder og mænd i flere forskellige materialer og farver.

 

REVOLUTIONERENDE DESIGNS

Urene fra Michael Kors er fremstillet i rustfrit stål i guld og sølvtoner, og du kan vælge alt imellem minimalistiske ure for et mere slankt look eller ure pyntet med pavé diamanter for at øge glamouren. Urene stræber efter den perfekte balance mellem dristighed og elegance. Urene er sofistikeret og moderne, og kan både benyttes i hverdagens travlhed og afslapning til festlige begivenheder. Michael Kors ønsker, at give både kvinder og mænd muligheden for at føle sig som den bedste udgave af dem selv. Designet med jet-setter livsstilen i tankerne, er urerne dynamiske og unikke, og det er tydeligt, at Michael Kors præger modeverden med sine revolutionerende designs. Udover at de fleste af urerne er vandtætte fra hverdagens vask og regn, er der også 2 års garanti på alle Michael Kors ure købt hos PLAZA.

UNISEX CAMILLE UR

Hos Plaza er vi helt vilde med Camille uret udført i rustfrit stål, som kan fås i både sølv og guld toner. Uret er pyntet med Pavé diamanter i 3 rækker rundt langs skiven af uret. Selve skiven er hvid med romertal i guld, og uret måler 43 mm i bredden. Uret formår at se luksuriøst ud, selvom prisen er overkommelig.

Michael Kors

Camille Ur

Med dette ur kan du se eksklusiv ud på den minimalistiske moderne måde.