• Hent & byt gratis i butik
  • Dag til dag levering alle hverdage
  • 100 dages returret

Skandinaviske rødder hos Nordgreen

Nordgreen er et skandinavisk urbrand, der fremstiller kvalitetbevidste ure, hvis design er skabt af den anerkendte og prisbelønnede designer, Jakob Wagner. Læs om urenes stilrene designs og brandets mange initiativer for at passe på omverdenen.

I 2007 blev Nordgreen grundlagt af to ildsjæle ved navn Pascar Sivam og Vasilij Brandt, som havde en ambition om at fremstille herre- og dameure, hvor funktionalitet og bæredygtighed havde høj prioritet. Ambitionerne blev realiseret i samarbejdet med designeren Jakob Wanger, der tidligere har beskæftiget sig med anerkendte brands som Bang & Olufsen og Hay. I dag kan Nordgreen tilbyde et stort sortiment af designure, hvor der hverken bliver gået på kompromis med kvalitet, funktionalitet eller urenes visuelle udtryk.

Klassiske accessories uden besvær

Nordgreen bestræber sig efter, at uret skal besidde et design, som kan styles til hver en anledning. I designprocessen bliver der derfor arbejdet ud fra et klassisk og tidløst fundament, idet uret skal kunne benyttes som en accessory– uanset outfit. Samtidig har funktionalitet en væsentlig rolle i designprocessen hos Nordgreen. Materialerne udvælges nøje for at sikre et ur, som både kan bæres til festlige begivenheder og hverdag uden besvær.

En personlig gaveidé fra Nordgreen

Hos Nordgreen har du mulighed for at sammensætte din helt egen gaveæske til en, der betyder noget særligt for dig. Ved køb af en gaveæske kan du selv vælge, hvilke udskiftelige remme der skal vedlægges i gaveæsken, hvilket gør gaven personlig og unik. Nordgreen tilbyder forskellige remme i ægte læder og mesh lænker, som giver muligheden for opnå det perfekte look til den specifikke anledning.

Nordgreen

Unikke gaveæsker

Se vores udvalg af gaveæsker fra Nordgreen, der indeholder forskellige modeller og udskiftelige remme.

Et brand med omtanke fra omverdenen

Det populære brandnavn Nordgreen er sammensat af to ord ‘Nord’ og ‘Green’, hvor ordet ‘Green’ symboliserer brandets høje engagement for miljøpåvirkninger, hvorfor urene kan bæres med god samvittighed. Den grønne profil synliggøres desuden i ’Nordgreens Giving Back Programme’, hvor virksomheden beskæftiger sig med konkrete mærkesager inden for miljø, sundhed og uddannelse. Arbejdet indebærer, at du selv kan vælge en sag, som du ønsker at støtte, når du køber et ur hos Nordgreen.