• Fri fragt ved køb over 400,-

  • Hent & byt gratis i butik
  • Autoriseret forhandler
  • 100 dages returret

Ole Mathiesen - Et håndværk af kvalitet

Ole Mathiesen så dagens lys i 1962 og har sidenhen fremstillet ure i et tidløst, elegant og æstetisk design. Karakteristik for Ole Mathiesen er kombinationen af dansk design og schweizisk kvalitet, hvilket giver uret et bemærkelsesværdigt udtryk. Læs mere om Ole Mathiesens fortælling, håndværket og udnævnelsen som Kgl. Hofleverandør. 

I 1962 blev det første Ole Mathiesen ur fremstillet. Sidenhen er Ole Mathiesen blevet et stilikon grundet urenes klassiske og stilrene design. Ole Mathiesen formår at kombinere det danske design med en ekstraordinær kvalitet, som udspringer fra det schweiziske håndværk. Urene fra Ole Mathiesen fås både til mænd og kvinder, hvor udtrykket varierer efter kollektion.

Fortællingen om Ole Mathiesen

1962 blev et historisk årstal, idet det var i denne tidsperiode det første Ole Mathiesen ur blev designet. Historien bag Ole Mathiesen kan dog spores helt tilbage til 1845, hvor to urmagere ved navn Carl Matthæi og J. P. Christensen stiftede virksomheden i storbyen København. Carl Matthæi og J. P. Christensen havde en stor kærlighed for deres arbejde, hvilket medførte stor succes i deres karriere. De to passionerede urmagere modtog titlen som Kgl. Hofleverandør., hvor de blandt andet overrakte ure til Kong Frederik D. 7. og Grevinde Danner.  I 1919 blev Axel Mathiesen indehaver af virksomheden, hvorefter hans søn, Ole Mathiesen, overtog driften og ejerskabet over virksomheden i 1957.

Royal Marine – en royal hyldest!

I 2008 blev Ole Mathiesen udnævnt som Kgl. Hofleverandør, hvorefter kollektionen ved navn Royal Marine blev lanceret, som en hyldest til udnævnelsen. Royal Marine er designet som en moderne fortolkning af den stilrene kollektion 'Classic' fra 1962, som er velkendt for sit enkle og tidløse design.

Ole Mathiesen

Classic mid-size

Uret Classic mid-size er en tidløs klassiker, der blev produceret i 1962. Urkassen har en smuk forgyldning, hvid urskive og sort læderrem, som giver uret en minimalistisk og stilfuld udstråling.