• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

Seiko - Japansk præcision og godt håndværk

”Altid et skridt foran alle andre”, er visionen for Seiko og med god grund. Seiko blev grundlagt tilbage i 1881, da 21-årige Kintaro Hattori åbnede en butik, som solgte og reparerede ure i det centrale Tokyo. Som kun 31-årig gik han sammen med en ingeniør ved navn Tsuruhiko Yoshikawa for at etablere Seikosha-urfabrikken. 

I dag, efter mere end 130 års innovation, er Kintaro Hattoris virksomhed stadig dedikeret til den perfektion, som grundlæggeren altid stræbte efter at opnå. Seiko har i dag 6 serier: Astron, Propex, Presage, King Seiko, 5 Sports & Seiko Premier. Du kan være sikker på, at uanset hvilket ur du vælger, så får du et ur du kan have glæde af i mange år.

Seiko – huset for udsøgt håndværk

Seikosha, betyder ”huset for udsøgt håndværk”, og det har været inspirationen for navnet på hans egne producerede ure. Deres design, uanset om du vælger dressur, dykkerur eller et sportsur emmer af præcision, elegance og innovation. Seiko er ikke kun armbåndsure af høj kvalitet. De er lige så kendte for deres vægure, bordure og vækkeure, og fællesnævneren på det hele er eksklusivt design af godt håndværk. Seiko har fra starten af opdagelsen haft et stort drive for at innovere, og det er særligt en af grundene til at de i dag er et af de mest ledende og respekterede brand indenfor ur verden. Seikos historie er lang og indeholder en speciel bestilling fra videospilmogulen Richard Garriott, hvis far var en NASA-astronaut og Seiko bærer. En debut af et analogt solcelledrevet ur, der modtager GPS-satellitsignaler og justerer til den præcise lokale tid hvor som helst man er på Jorden.

Det startede med et brev fra en professionel dykker

Alt startede med et brev fra en professionel dykker i Hiroshima. Dykkeren forklarede, at når han var i dybder større end 300 meter, bliver de fleste ure beskadiget. Som svar på denne anmodning etablerede Seiko et udviklingsprogram. Efter mange års forskningsudvikling, blev verdens første Professional Diver´s 600m med titanium-kasse skabt. Lanceringen af den nye model var begyndelsen på Seikos stræben efter pålidelighed og sikkerhed, som skal komme i fremtidige dykkerure modeller. Med et århundredes historie og bemærkelsesværdig innovation er Seikos dykkerure blevet brugt hele verden over. Det er blevet rost af mange dykkere og har vist sig værdigt i ethvert barsk miljø.

Seiko dameure i feminint klassisk design

Seiko har ikke blot lavet nogle af de mest populære og stilrene ure til mænd, de har også et kæmpe udvalg af klassiske og elegante dameure. Dameurene fra Seiko indkapsler det feminine og præcise design. Urene har det minimalistiske ydre, som giver urene det her eksklusive udtryk og gør, at de kan bæres til enhver anledning. De er udstyret med den nyeste teknologi fra Seiko og er af høj kvalitet, så uret har en virkelig lang levetid. En af de største trends indenfor dameure, er ure med diamanter eller sten. Disse sten bliver ofte brugt for at give urene et meget elegant og feminint look, og benyttes typisk ved ur kransene eller i urskiven. Dameurene er mindre i størrelsen end herreurene, både hvad angår urskiven og urremmen. Udvalget er stort og der kan både findes de lidt mere hårde ure i rustfrit stål til de varme og elegante ure, i både sølv, two-tone og guld.

Seiko

Jeres favorit

Dette stilfulde Seiko Sports 5 ur er en klar favorit med de røde og blå farver og den klassiske lænke, der passer til en anledning.