• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Skagen - Kærlighed til den nordiske natur

Skagen er et dansk brand, som har fremstillet skandinaviske og minimalistiske ure siden 1989. Med inspiration fra naturens renhed og skønheder er Skagen i dag et velkendt urbrand både i ind- og udlandet. Læs om designet bag de skandinaviske ure, hvor den lille kystby i Nordjylland, Skagen, har været brandets hovedsagelige inspirationskilde.

Skagen Denmark har skabt simple og minimalistiske ure siden 1989, hvor virksomheden blev stiftet af ægteparret Henrik og Charlotte Jorst. Smykker blev virksomhedens første produktion, men det er i dag urene, som er blevet varemærket for Skagen Denmark, hvis design er inspireret af den charmerende kystby, Skagen, i Nordjylland. 

Kunstværker fra Skagen

Designet bag de skandinaviske ure drager mange ligheder til de velkendte Skagen mallerier, som blev malet af den skandinaviske kunstkoloni i 1800-tallet. P.S. Krøyer, Michael og Anne Ancher var nogle af de enestående malere, der bosatte sig i Skagen for at skildre kystbyens natur og barske arbejdsliv. Karakteristisk for kunstværkerne var blandt andet deres enkelthed og de kølige farver, der skulle afspejle kystbyens vejrforhold. Urene fra Skagen Denmark er ligeledes kendetegnet ved den skandinaviske minimalisme herunder designets simple og rene linjer, der giver uret en unik fremtoning.

Anita ur – en tidløs klassiker!

En tidløs klassiker fra Skagen Denmark er Anita uret, som har en stilren meshlænke og urkasse, der giver uret et eksklusivt look. Uret er derudover udsmykket med en urskive, der prydes af små sten. Med sit elegante design er det ikke blot et ur, som viser klokken, men uret kan derudover benyttes som en unik accessory til dit outfit. De rene og enkle linjer betyder endvidere, at uret kan bæres til enhver lejlighed – hvad enten det er til fest eller hverdag. 

Skagen Denmark

Anita ur

Anita uret fås både i sølv, guld og rosa, så du kan få et ur i den farve, som matcher din personlighed.

Et væld af design ure til mænd og kvinder

Hos Skagen Denmark kan du finde et stort sortiment af forskellige design, hvorfor enhver smag er at finde hos det anerkendte brand. Skagen Denmark producerer både ure i stål- og læderrem, så du kan opnå det udtryk, som passer til din person. Uanset om du ønsker et enkelt og klassisk ur, eller du har brug for et ur med udvidelser såsom vandtæthed, datovisninger, smart watch teknologi, så er mulighederne mange hos Skagen Denmark.