• Hent & byt gratis i butik
  • Dag til dag levering alle hverdage
  • 100 dages returret

Tissot - Et schweizisk urværk

Det schweiziske urbrand, Tissot, har siden 1853 gjort sig bemærket med produktinnovation. Tissot tager udgangspunkt i et schweizisk håndværk, hvor der ikke bliver gået på kompromis med teknologi, design og kvalitet. Læs om fortællingen bag Tissot, som har formået at skabe genkendelighed og succes langt over Schweiz’ grænser.

I 1853 blev det schweiziske urbrand grundlagt. Tissot blev hurtigt bemærket, idet urbrandet havde utallige af innovative idéer, som blev videreført i et håndværk af høj kvalitet. Teknologi og design går hånd i hånd hos Tissot, hvor materialer nøje udvælges for at skabe armbåndsure, der lever op til den kvalitet, som kendetegner Schweiz. Tissot kan i dag tilbyde et stort sortiment, hvor både ure med automatic-, quartz- og mekanisk urværk er at finde.

En forunderlig tidsrejse

Tissot så for første gang dagens lys i en lille schweizisk by ved navn Le Locle, hvor virksomheden startede med at producere lommeure. I 1858 forlod indehaverens søn, Charles-Emile, hjemlandet for at opsøge nye muligheder i Rusland i håb om at udvide forretningen. Denne rejse åbnede op for et salg på international plan, og sidenhen har Tissot være i en konstant udvikling grundet virksomhedens drivkraft og innovative ånd. Tissot producerer i dag ure med avanceret teknologi som touchscreens og har et sortiment, der forhandles i 150 lande fordelt over fem kontinenter.

Tissot – høje standarder og exceptionel kvalitet

Tissot er et kvalitetsbevidst brand, der fremstiller dameure og herreure med stor præcision. Urene har et gennemført design og produceres af de bedste materialer fra Schweiz, derudover kan Tissot samtidig købes til overkommelige priser. Tissot appellerer dermed til en bred befolkning grundet et godt håndværk og forbrugervenligt prisniveau. Urbrandets tilgang til kvalitet og mange innovative idéer har medført, at teknologien er i høj sæde hos Tissot. Allerede i 1999 lancerede Tissot sit første ur med touch screen og har sidenhen været førende inden for ure med berøringsfølsomt safirglas.

Tissot

Gentleman

Gentleman uret fra Tissot er perfekt til den moderne mand, der er kvalitetsorienteret. Uret er udført i rustfrit stål og har en urskive i en flot mørkeblå farve.