• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

TOMMY HILFIGER – klassiske ure i amerikansk design

Siden 1985 har det verdenskendte brand Tommy Hilfiger leveret klassiske ure i amerikansk design. Thomas Hilfiger er designeren bag, og for ham er det vigtigt at fokusere på mangfoldighed og skabe tilbehør alle kan føle sig som dem selv i. Læs mere om det populære og kvalitetsbevidste modehus.

VERDENSOMSPÆNDENDE BRAND

Tommy Hilfiger har over 17.000 forhandlere, spredt over mere end 90 lande verden over. De kommer fra alle livets veje og promovere aktivt alsidige kulturer som hylder individualitet og kreativitet. Med støtte fra en stærk global forbruger anerkendelse, har Tommy Hilfiger formået at opbygge et stærk netværk af loyale kunder, og har lige nu mere end 2.000 fysiske butikker. De designer både tøj, sko og tilbehør, blandt andet deres populære ure, som vi er så glade for at forhandle her hos PLAZA.

 

DETALJER I TANKERNE

Med elegante simple detaljer og klassiske farver er urerne populære blandt mange, og det genkendelige logo gør, at man er ikke i tvivl om Tommy Hilfiger står bag. Alle designs er unikke, og med flere forskellige farver, remme og funktioner, er urerne en sikker vinder hos ham eller hende.

MILES UR

Det populære Miles ur fra Tommy Hilfiger er en del af den meget roste kollektion af Tommy Hilfiger ure til mænd, der kombinerer det klassiske look med aktuelle modetrends. Miles uret har den ikoniske marineblå sunray-urskive, en behagelig mesh-lænke og en chronograph funktion. Uret giver det helt rigtige mix af cool og klassisk, og er desuden vandtæt ned til 50 meter (5 ATM). Glasset er mineralglas, som er brudsikkert, slidstærkt, ridsefast og stødsikkert. Det er et batteridrevet kvartsur og gør, at viserne bevæges med en konstant hastighed og præcision. Det har en god størrelse op 44mm.

Tommy Hilfiger

Miles Ur

Det populære Miles ur er en sikker vinder under juletræet.

URE TIL MÆND

Tommy Hilfigers ure til mænd er beundret for deres mix af klassisk design med cutting-edge funktioner, såsom det vandtætte ydre, og innovativ dato funktionalitet. Læder urene udstråler Tommy Hilfigers forhistorie og arv, mens rækken af sportsure udstråler modernitet og udholdenhed. Hvad end du er på udkig efter, finder du det hos Tommy Hilfigers store sortiment af must-have ure til mænd. Der er garanteret af finde et ur, der passer til enhver mands garderobe. Bygget med innovation i tankerne, tilbyder Tommy Hilfiger ure til mænd sofistikeret design, med et friskt twist på de tidsløse luksus styles. Ønsker du et mere moderne look, har Tommy Hilfigers sorte ure til mænd en løsning der aldrig går af mode. Om du leder efter klassisk læder, smart rustfrit stål, eller eksklusive sølv og guldure til mænd, er du garanteret at finde det hos PLAZA’s udvalg af Tommy Hilfiger ure. Hvorfor ikke hoppe ind og kig igennem vores store udvalgt af Tommy Hilfiger ure til mænd, og opdag deres udholdende designs som uundgåeligt vil bestå tidens test.

URE TIL KVINDER

Teamet bag Tommy Hilfiger er tænker konstant nyskabende, og dette gælder også deres ure til kvinder. De har både klassiske designs, med stilrene vinkler og glatte kanter, men også nye og banebrydende designs inde for ure til kvinder. Du er garanteret at finde et ur hos Tommy Hilfiger, som vil klæde til enhver stil, og passe perfekt ind med din forhenværende smykkegarderobe. Om du leder efter fint mesh, klassisk rustfrit stål, eller fine sølv og guldure til kvinder, er du garanteret at finde det hos PLAZA’s udvalg af Tommy Hilfiger ure. Husk, at dette er lot et udpluk af det store udvalg af ure. Tryk på knappen nedenfor, og find mange flere styles på populære ure fra Tommy Hilfiger.