• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Basic Essentials - Klassiske og tidløse smykker

Basic Essentials er kendetegnet for et enkelt og stilrent smykkebrand, som eksklusivt forhandles hos PLAZA Ure & Smykker. Smykkerne er klassiske, og du er sikret smykker, der passer perfekt ind i din smykkegarderobe. Du kan læse mere om det fortryllende univers, om de forskellige kæder og creoler som du kan mixe og matche på kryds og tværs.

PLAZAs fortryllende ure- og smykkeunivers har eksisteret siden 1988 og har mere end 30 års håndværksviden og erfaring. Baseret på denne viden og erfaring har PLAZA skabt fem kollektioner med hver deres unikke karaktertræk, som komplimenterer hinanden. Dette gør, at du kan sammensætte de forskellige kollektioner med hinanden. Du er sikret et godt håndværk og gennemført design, når du bærer et smykke fra Basic Essentials. De byder på smykker i både 925 sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv, så vi er sikre på, at der er noget til lige netop din smag.

Et hav af forskellige basic kæder

Hos Basic Essentials finder du klassiske og stilrene kæder i utallige varianter, som kan kombineres på kryds og tværs. De findes i forskellige længder, og kan både bæres som halskæde og armbånd. Heriblandt finder du vores Figaro kæde, som er en klassisk og meget populær italiensk kæde båret i flere århundreder. Det består af cirkulære led efterfuldt af et forlænget ovalt led. Vores Anker kæde består af sammensatte ovale led, og Panser kæden består af buede ovale led, som er fladet med en facettering, hvilket giver kæden mere kant. Derudover har vi også en tidløs og fin Bismark kæde med et fladt, bredt mønster af små snoede ringe.

Kæderne lægger sig fint om halsen og håndleddet og reflekteres fint af lyset. Alle kæderne er alsidige og kan bruges til alle anledninger uanset om det er til hverdag med en basic hvid t-shirt eller fest med en flot kjole. Til hverdag kan du vælge at holde kæden enkel og bære den alene eller til fest, hvor du kan bære kæden med nogle af dine andre smykker.

Basic-Essentials-Panser

Populære

Panser kæder

Panser kæder fra Basic Essentials i forgyldt sterlingsølv og sterlingsølv er et populært design. Det er en klassisk og enkel kæde, som er essentiel i din smykkegarderobe. Den kan bæres alene eller sammensættes med andre halskæder.

Creoler fra Basic Essentials er en sikker vinder

Basic Essentials creoler er også altid en sikker vinder, da de klassiske, runde øreringe har et tidløst udtryk og kan pifte dit outfit op. De kommer i forskellige størrelser, så du kan bruge dem i mange sammenhænge og kombinere dem med dine smykker. Et stylingtip er, at hvis du har mere end ét hul i øret, kan du vælge at fordele dine creoler med den største først, hvor de bliver mindre og mindre op ad øret. Du kan også vælge at have en creol i det første hul og pynte med et par ørestikker i de næste. Hvis du bedst kan lide et enkelt udtryk, kan du også bære en creol alene. Du kan skabe alverdens udtryk som passer til din personlige stil. Du kan med sikkerhed finde noget, der falder i din smag og som passer til din smykkegarderobe.                

Mix og match Basic Essentials

Du kan med fordel vælge at mixe og matche dine smykker fra Basic Essentials. Kæderne er kønsnetutrale, så alle kan bære dem. Smykkerne fungerer særdeles godt alene, men hvis du følger tidens trends og sammensætter flere smykker på en gang, vil du kunne skabe et unikt og personligt udtryk. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan altid bære Basic Essentials smykkerne, da de er tidløse, stilrene og klassiske. Holdbarheden og det enkle design gør, at du kan iføre dig smykkerne mange år i fremtiden.