• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

byBiehl støtter Plastic for Change

Nu er de her endelig! De fineste nyheder fra det danske smykkebrand byBiehl er endelig landet på plaza.dk og i alle vores 13 butikker. Vi er helt vilde med den nye kollektion, hvor de klassiske styles har fået nyt look med bløde kanter og et bæredygtigt aftryk. 

En bæredygtig misson

Denne er ikke bare en helt almindelig kollektion, men endnu et step på byBiehls grønne rejse.

Det har fra byBiehls begyndelse været missionen at vise, at man sagtens kan producere smykker og være en del af fashionindustrien og stadig passe på klimaet og miljøet. Derfor er vi stolte af at præsentere kollektionen, hvor byBiehl har taget deres næste skridt i en grønnere retning. 

For hvert solgt smykke i den nye Ocean Flow kollektion fjerner vi nemlig 1 kilo plastik fra havene. 
byBiehl har undersøgt hvilke organisationer, der gør en direkte forskel og ikke bruger for stor en del af støtten på administration, men i stedet bruger pengene til at fjerne affald. Plastics for Change er Fair Trade og Ocean Bound Plastic certificeret. 

Dedikeret til at passe på havet

Kollektionen er inspireret af havets bevægelse, hvilket kommer til udtryk i de bløde kanter. Smykkekollektionen er lavet for at give et blødere, men samtidigt et massivt udtryk. 

Generelt er inspirationskilden til byBiehls designs især præget af naturen, personlige fortællinger og feminine linjer, hvilket også kommer til udtryk i looket af nye kollektion. 
Kollektionen er både udført med en glat overflade, samt påført zirkoner, som giver et ekstra, glimtende look. 

Alle byBiehls smykker er, som altid, lavet i 100% genanvendt guld og sølv.

Populær gaveide

til hende

De smukke Ocean Flow hoops giver med sine bløde kanter et yndigt og stilet look, og er den perfekte gaveidé til enhver anledning.