• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Diamond Essentials - Smykker for livet

Diamond Essentials skaber klassiske og elegante diamantsmykker, som forhandles eksklusivt hos Plaza Ure & Smykker. Smykkerne kan bæres enkeltvis eller i et diamantsæt, så du kan bærer det samlet. Diamond Essentials komplimenterer alle uanset alder og tilfører en klassisk og ekstravagant stil. Læs mere om de elegante smykker, som kan holde hele livet.

Emilie Queen ring

Den funklende Emilie Queen alliancering er en eksklusiv og klassisk ring med fantastiske brillantslebne diamanter. Du finder ringen i både 0,50 ct. og 0,25 ct. i farve og kvalitet W/SI i 14 karat rødguld. Den funklende Emilie Queen ring er en dronning værdig, og den gør dit look iøjnefaldende. Emilie Queen ringen passer perfekt til sæsonens fester, hverdagen og i mange andre sammenhænge, og det er en klar favorit hos PLAZA. I Diamond Essentials sortiment finder du også den klassiske Emilie ring med 0,17 ct. W/SI brillantslebne diamanter i både 14 karat rødguld og hvidguld. Du kan derudover finde vores Emilie ørestikker, som kan matche din Emilie Queen ring. De er udført i 14 karat rødguld prydet med 0,21 ct. W/SI brillantslebne diamanter.

Med Emilie Queen om din finger kan du få hver dag til at stråle. Det er er et smykke, der skaber glæde gennem hele livet – også til de kommende generationer. Du kan vælge at bære den alene eller kombinere med andre ringe for at skabe dit eget personlige udtryk.

Diamond-Essentials-Emilie-Queen

Emilie

Queen

Vores fine Emilie Queen alliancering 0,50 ct. med en blankpoleret overflade i 14 karat guld er prydet af ni brillantslebne diamanter på ringskinnen som funkler.

Hos PLAZA har vi skabt fem kollektioner, som har hver deres unikke karaktertræk, men de komplimenterer hinanden fint og kan kombineres på kryds og tværs. Vores 30 års erfaring og dedikerede håndværksviden har dannet rammerne for Diamond Essentials. Det er vores fineste opgave at udvikle smykker til dig, som du kan bære gennem hele livet. Vores fortryllende ur-og smykke univers har eksisteret siden 1988, hvor vi har sikret dig godt håndværk i høj kvalitet. Diamanter er den mest velkendte af alle ædelsten, og de er ekstremt hårdføre over for ridser og varme. Det er smykker, der aldrig går af mode, med deres klassiske og eksklusive detaljer. Hos PLAZA arbejder vi på at bevæge os i en grønnere retning, og du kan derfor med vores gode håndværk sikre lang levetid på dine smykker.

Diamond Essentials kan følge generationer

Diamantsmykker er altid et sikkert valg, da de kan bæres gennem alle livets øjeblikke. En ring, et vedhæng eller et andet diamantsmykke kan gå i arv i familier og fortælle små fine historier og gemme på minder, som vil vare for evigt. Der er sikret lang levetid høj anvendelighed, da de er i høj kvalitet. Hvis smykkerne trænger til en opfriskning, skal de blot renses og pudses op med tiden for at stråle og funkle igen. Du vil med garanti kunne finde den perfekte gave til dig selv, eller ham eller hende, du har nær. Når smykkeæsken åbnes, skabes der magi.

Diamond Essentials byder på solitaire ringe, ørestikker og vedhæng. Dette er fine smykker med en enkelt brillantslebet diamant omkranset af grabber. De fås alle i 14 karat rødguld. Solitaire smykker er elegante og klassiske, men kan samtidigt gøre hverdagen til noget helt specielt og pifte dit outfit op. Solitaire ring i 14 karat guld med en 0,07 ct. med en W/SI brillantsleben diamant omkranset af 6 grabber er en fin og enkelt diamantring, som er oplagt at bruge som en kærlighedserklæring.

Lad dig fortrylle af alle de fine og elegante smykker fra Diamond Essentials, der byder på vedhæng, ringe og øreringe i både 14 karat rødguld og hvidguld.