• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

Forårsnyheder fra Stine A

Endelig er de her - nyhederne fra Stine A som bærer præg af den skønne og længe ventede tid, vi går i møde, nemlig foråret, hvor alt springer ud og blomstrer. Med de fine farver og ferskvandsperler give de nye smykker dig et fortryllende look, og så kan du mixe dem, som du ønsker - og du kan skabe dit eget personlige forårslook.

Mix and match dine smykker

Nye, funklende, delikate sølv-darlings er blandt andet nogle af de nyheder, der nu er landet på plaza.dk. Stine A's fantastiske mix and match koncept gør, at du kan mixe de funklende nyheder, med eksisterende styles - og hos Plaza elsker at blande nyt med gammelt. Én ny darling og du har et helt nyt STINE A mix.

Stine A’s kreative, rummelige og smilende personlighed afspejles i hendes smykker, som er designet således, at de kan mixes, lige som man ønsker. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man vælger at skabe sit eget personlige og unikke match, som til hver en tid kan udvides og ændres, alt efter ens humør.

Pearls Pearls Pearls

HEAVENLY PEARL DREAM
Fortryllende og magisk ørering bestående af en hoop med smukt vedhæng af ferskvandsperler, samt en dansende kæde for enden.