• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Gold Essentials
by PLAZA

Gold Essentials by PLAZA er vores udsøgte 8 karat guld-kollektion, hvor hvert smykke er nøje udvalgt - ligesom de håndplukkede sten, der pryder smykkerne. 

Elegant håndværk og kvalitet

Vores mere end 30 års erfaring og dedikeret håndværksviden har dannet grundlag for kollektionen, hvor stilen er tidløs, men samtidig udstråler eksklusivitet i sin modernitet. Med et smykke fra Gold Essentials by PLAZA får du både et elegant håndværk og et smykke, du kan glæde dig over og bære gennem hele livet – eller forære til hende, der fortjener en ekstra særlig gave.

Smykkerne er udført i 8 karat guld, hvilket betyder, der ikke er nogen forgyldning der med tiden vil slides af. Skulle smykket blive ridset eller miste glansen, kan vi altid give smykket nyt liv, ved at rense og pudse smykket op igen – så det atter stråler, som var det helt nyt. 

Det absolut essentielle 

For os er håndværk, miljøet og gennemført kvalitet altid i fokus. Derfor rummer Gold Essentials by PLAZA kun det absolut essentielle til enhver kvindes smykkegarderobe. Hvert enkelt smykke er derfor nøje selekteret ud fra bedste kvalitet, helt rigtige look og vores mange års ekspertise og viden indenfor smykkeproduktion.

Gold Essentials

by plaza

Vi har designet flere skønne smykkesæt i 8 karat guld. Med disse sæt gør vi det nemt for dig at forære den helt perfekte gave, der med garanti vil skabe glæde.