• Fri fragt ved køb over 400,-

  • Hent & byt gratis i butik
  • Autoriseret forhandler
  • 100 dages returret

LUSH LUSH Jewelry

Smykker der følger tidens trends

LUSH LUSH Jewelry er et dansk smykkebrand, som fremstiller smykker lige fra casual coolness til boho nordic. ’At omgive sig med det smukke’ er et fremtrædende budskab hos LUSH LUSH Jewelry, der udstråles i smykkernes enestående designs og materialevalg. Læs om de unikke mix-og matchsmykker og smykkebrandets øje for den grønne omstilling.

I 2018 blev det danske smykkebrand LUSH LUSH Jewelry etableret og har sidenhen fremstillet smykker, der følger modebilledets hotteste trends. Smykkerne er inspireret fra hverdagens muses, hvor designet karakteriseres som værende nonchalant, sexet og enkel. For at imødekomme den enkeltes ønsker og præferencer tilbyder LUSH LUSH Jewelry utallige enestående designs, som kan sammensættes på kryds og tværs. Hos LUSH LUSH Jewelry er alt tilladt. Det er kun fantasien, som sætter grænser for smykkernes kombinationer.

Bæredygtig smykkeproduktion

LUSH LUSH Jewelry stræber efter en grønnere fremtid, hvorfor smykkeproduktionen er valgt med omhu. Smykkerne fra LUSH LUSH Jewelry bliver produceret på Julies Sandlaus fabrik, der har beliggenhed i Vietnam. Fabrikken er særligt udvalgt, idet den er kendetegnet ved sit høje engagement inden for CSR (Corporate Social Responsibility). Her indgår blandt andet arbejdet mod en grønnere profil, hvilket fremgår i smykkernes materialevalg. Alle forgyldte smykker fra smykkebrandet er belagt med 22 kt. genbrugsguld. Grundet en hensyntagen til miljøet i produktionen, kan smykkerne fra LUSH LUSH Jewelry bæres med god samvittighed.

Udstrål din personlighed

Smykkerne fra LUSH LUSH Jewelry har et design, hvor utraditionelle former, ferskvandsperler og farvestrålende zirkoner er fremtrædende elementer i smykkets udformning. De enestående smykkedesigns kan endvidere kombineres for at reflektere den enkeltes personlighedstræk bedst muligt. Kombinationerne giver forskellige udfoldelsesmuligheder afhængigt af, om smykket skal bæres til festlige begivenheder eller hverdag.

Lush Lush Jewelry

Colorbomb Earring

PLAZA elsker Colorbomb Earring, der er udført i 925 sterling sølv og forgyldt med 22 kt. genbrugsguld. Øreringene er prydet med smukke zirkoner i regnbuens farver.

Altid og uendeligt

Logoet bag LUSH LUSH Jewelry er et uendelighedstegn, som symboliserer, at skønheden i livet varer ved. En symbolik, som afspejles i smykkekollektionernes evne til altid at få at det smukke frem i den enkeltes personlighed og omgivelser.