• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Mads Z - Et fortryllende smykkeunivers

Mads Z omfavner tidens trends med elegante og enestående smykker, der er udsmykket med ædelsten i alle regnbuens farver. Læs om det fortryllende smykkeunivers, som er præget af Mads Zieglers kreative personlighed og beundringsværdige fornemmelse for kvalitet.

Mads Ziegler er manden bag det eksklusive og unikke smykkebrand Mads Z. Mads Ziegler har i mere end 25 år i branchen udlevet sin drøm om at beskæftige sig med smykker af ædle materialer, der henvender sig til enhver kvinde. Sidenhen har Mads Ziegler skabt utallige skønheder, der følger tidens trends, i et væld af farver, som du kan kombinere på kryds og tværs.

En passion for kvalitet og godt håndværk 

Udover at Mads Ziegler er indehaver af virksomheden, har han en stor passion for at tegne og formgive, hvorfor smykkerne er designet af selveste Mads Ziegler. Mads Zieglers karakter og passion for kreation afspejler smykkernes udstråling og høje kvalitetsniveau. Der bliver kræset for hvér en detalje, når et smykke bliver skabt af Mads Ziegler, og kun fantasien sætter grænser for farvekombinationer. Fælles for Mads Zieglers designs er, at smykket skal kunne bæres af enhver kvinde, og hendes personlighed skal kunne udtrykkes gennem det enkelte smykke.

Udover smykkernes henrivende ydre udvælger Mads Ziegler recycled ædelmetaller i den fineste kvalitet, som lever op til brandets høje eksklusivitet og omdømme. 

En regnbuedrøm

Karakteristik for smykkekollektionerne, som er designet af Mads Z, er de farvestrålende ædelsten, som fuldender det fortryllende smykkeunivers. Udover de farverige ædelsten har de enkelte designs rene linjer og klassiske detaljer, der giver smykket et ydre, som både kan bæres til hverdag og fest. Et af smykkerne, der gør os i PLAZA bløde i knæene, er Luxury Rainbow ringen, som er udført i 14 kt. guld og udsmykket med ædelsten i alle regnbuens farver. Ringen kan få enhver til at drømme sig væk i de farverige nuancer, der giver hverdagen et strejf af eksklusivitet. De mange farver giver dig endvidere mulighed for at sammensætte ringen med andre smykker, hvor du kan fremhæve en særlig farve, der har en bestemt symbolik for dig.

Mads Z

Luxury Rainbow Ring

Denne Luxury Rainbow ring fra Mads Z er udført i 14 kt. guld. Ringen er prydet med brillantslebne ædelsten i alle regnbuens farver, som giver smykket et legende og iøjefaldende udtryk. 

Mads Zieglers inspirationskilder

Inspirationen til de enestående og farverige smykkedesigns finder Mads Ziegler overalt i dagligdagen. Inspirationskilder kan både være fra Mads Zieglers egen bopæl på Sydfyn eller fra hans mange eventyr og forretningsrejser rundt omkring i verden. For Mads Ziegler kan inspiration findes alle vegne, hvilket afspejler smykkekollektionernes varierende designs.