• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Mie Moltke x Izabel Camille 

Det danske smykkebrand Izabel Camille har indgået et samarbejde med Mie Moltke, og den nye kollektion Mie Moltke x Izabel Camille er endelig landet på plaza.dk, og i alle vores butikker. Med smykkerne håber og ønsker Mie, at kvinder minder sig selv om, at de er ikke alene.

''Med smykkerne håber og ønsker jeg, at kvinder minder sig selv om, at de er ikke alene. Jeg håber, at de med dem kan blive mindet om, en selvkærlig praksis, hvor de gennem de faser livet bringer, husker, at de er forbundet, de er unikke og frie. Faser skifter, og selv fra det tunge og mørke mudder vokser skønheden og lyset frem og udfolder sig.''

Mie er drevet af passionen til at skabe plads til mennesker, hvor de føler sig trygge til at udvikle sig, hvor de oplever, at de må være her, lige som de er, hvor fokus er på dem som mennesker gennem hjertet og kroppen, og ikke kun gennem det ydre.

"Du skal ikke fixes, for du er ikke i stykker. Du skal have plads og støtte til at finde hjem til dig igen, du er lige som du skal være. Det er vi alle sammen, uanset alder, karrierevalg, historie. Du må være her, som du er."

For Mie er en selvkærlig praksis er essensen af alt hvad hun foretager sig. Vi kan ikke tænke os til alt, vi må også lære at mærke efter, og vi kan ikke leve et liv afskåret fra vores krop og hjerte. Mie lever efter, at vi er hele mennesker, som gerne må være her, lige som vi er. Og det skal vi hjælpe hinanden med at huske og ikke mindst opleve.

Populær gaveide

til hende

De smukke øreringe i 18 karat forgyldt sølv er prydet med fine detaljer, og design af måner, krystaller, lotusblomsten og rosakvarts.