• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

Sif Jakobs nyheder

Nu er de her endelig. De fineste nyheder det danske smykkebrand Sif Jakobs Jewellery er endelig landet på plaza.dk og i alle vores 13 butikker. Vi er helt forelsket i de nye kollektioner, hvor de klassiske styles har fået nyt look med fine farver og finurlige perler. 

Designeren bag Sif Jakobs Jewellery er den islandske kvinde med samme navn, og hendes vision om at skabe smykker med et luksuriøst udtryk, der skulle få den enkelte kvinde til at skinne, er ikke til at tage fejl af.

Sif Jakobs har været i smykkebranchen i over 20 år og grundet sin viden inden for ædelmetaller, har hun en helt særlig passion for smykkets kvalitet. Smykkerne fra Sif Jakobs Jewellery prydes med smukke zirkonia sten og fremstilles af fine materialer som sterling sølv og forgyldt sterling, og de nye kollektioner er ingen undtagelse.

De fine Ellera creoler findes i dag med et hav af farverige facetslebne zirkoner, og er uden tvivl en af de mest populære styles. Bestselleren Ellera har nu fået et ny veninde, Ellera Perla, hvor Sif Jakobs har tilført en hængende skinnende ferskvandsperle, som giver den klassiske creol et elegant twist. Det gælder både for øreringene med hvide zirkoner og den fine multifarvede skala med lilla, grøn, orange og flere.   

Ud over en opgradering af de smukke Ellera creoler, rummer nyhederne også Belluno kollektionen med de populære multifarvede facetslebne zirkoner. Med Belluno i farverige zirkoner kan du sætte mere farve på hverdagen, og glæde dig over foråret, som er på vej.

Vidste du, at alle smykkekollektionerne er navngivet efter italienske bynavne, i det Sif Jakobs elsker at rejse til Italien, som byder på smukke historier, kultur og arkitektur? Både Ellera og Belluno er naturskønne byer i Italien - og Capri er kendt som en af verdens skønneste ø'er i det azurblå middelhav ved Napolibugten.

Ligesom Belluno kollektionen er blevet tilført den smukke farveskala, er Capri-kollektion lige så. De chunky smykker er ikke til at stå for, og kan give dit look den rette kant. Både de fine øreringe og den elegante ring findes i nye klæder, og er nogle af forårets favoritter. Hos PLAZA kan vi ikke vente med at sætte mere farve på de lysere dage, vi begynder at kunne ane.

Populær gaveide

til hende

De smukke øreringe Ellera Perla øreringe i 18 karat forgyldt sølv er prydet af facetslebne hvide zirkoner og skinnende ferskvandsperle.