• Fri fragt ved køb over 400,-

  • Hent & byt gratis i butik
  • Autoriseret forhandler
  • 100 dages returret

Eksklusive drømme
hos Scrouples

Udover at fremstille smykker med høj eksklusivitet og kvalitet bestræber Scrouples sig på at være et smykkehus, der præger og definerer moden inden for smykker. Læs om historien bag Scrouples og smykkehusets overdådige smykker, der formår at bringe drømme til live.

Gennem tre årtier har det danske smykkehus Scrouples fremstillet eksklusive smykker, som besidder alsidige designs for at henvende sig til alle typer kvinder. Scrouples er en familieejet virksomhed, der blev stiftet for 35 år siden af Esther og Anders Møller, og sidenhen er virksomheden overdraget til anden generation. I dag er familiearvingerne Lene og Claus indehavere af Scrouples, og de har høje ambitioner om at kunne tilbyde kunden prisvenlige smykker udført i materialer af høj kvalitet.

Smykker med inspiration fra Norden

Med Scrouples’ smykker åbnes der op til en eventyrlig verden af luksuriøse smykker, der er fremstillet med inspiration fra nordens minimalisme og elegance. Smykkernes nordiske design afspejles i en bred vifte af smykkeserier bestående af halskæder, armbånd, øreringe, ørestikker og ringe i rene og tidløse designs, der kan bæres til enhver begivenhed. Karakteristisk for Scrouples er virksomhedens evne til at fremstille smykker, som appellerer til enhver kvinde uanset alder, personlighed og stilart.

Vida-serien – smykker der kan bringe drømme til livs!

Scrouples lader dig drømme hen i et univers fyldt af eksklusive ædelmetaller og brillanter. Opfyld dine prinsessedrømme med et smykke fra den populære Vida-serie, der er designet som en hyldest til livet. Vida-serien fås i 8 kt. rød- eller hvidguld med de smukkeste brillanter, der kan følge dig gennem livets vej og gives videre fra generation til generation. Vida er desuden en ombytningsserie, hvor du kan ombytte smykket til en større brillant i op til 2 år.

Scrouples

Vida-serien

Ombytningsserien Vida fra Scrouples er et perfekt gavevalg til betydningsfulde anledninger. Udforsk en eksklusiv smykkekollektion med henrivende brillanter. 

Kærlighedshistorier hos Scrouples  

Hvert et smykke kan være en betydningsfuld del af en kærlighedshistorie. Hos Scrouples er der kælet for design- og materialevalg, hvorfor smykket vil kunne bæres hele livet og viderebringe enestående kærlighedshistorier. Forkæl én du har kær med et eksklusivt smykke fra Scrouples, hvor kærligheden ingen ende vil tage.