• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

SISTIE X LÆRKE BENTSEN

Endelig er den her - Sistie x Lærke Bentsen har været længe ventet, og vi har glædet os utroligt meget, til at præsentere den for jer! Kollektionen sætter fokus på nogle af de vigtige ting her i livet, og er designet lige i skønne Lærke Bentsens ånd. 

"Designet er asymmetrisk, for at symbolisere min krøllede hjerne. De er specielle, unikke og perfekte uperfekte, præcis ligesom du og jeg"

En farverig og betydningsfuld kollektion

Sistie har i samarbejde med Lærke Bentsen skabt en farverig og betydningsfuld kollektion. Designet er noget helt for sig selv, de friske farver er for at symbolisere, at vi alle passer sammen, selvom vi er forskellige.  

Lærke Bentsen, er 21 år gammel og er født og opvokset på Amager.

Lærke: "Jeg lever af at dele ud af mit liv med psykiske diagnoser, og gør hver dag mit bedste for at gøre en forskel for især unge mennesker. Mit mål i livet er nemlig at blive et safe space for dem der mangler et. Og det er det min smykkekollektion står for. Jeg har designet mine smykker med min historie i baghovedet."

"..sådan at alle der bærer dem, kan se en ven i hinanden"

Lærke har en mission med hendes nye kollektion. Alle skal kunne se en ven i hinanden, og dermed vide at man ikke er alene. Smykkerne skal forbinde os, og give os en fællesskabsfølelse. Smykkerne er designet for at alle kan bære dem, og dermed være en del af noget. 

"Det vigtigste for mig at udtrykke med min smykkekollektion, er den fællesskabsfølelse min profil udstråler. Det har jeg gjort ved at gøre mine smykker bemærkelsesværdige, så alle der bærer dem, kan se en ven i hinanden." 

Populær gaveide

til hende

De fine øreringe med perler i de smukkeste farver, der funkler er den perfekte gaveidé til hende, du holder af.