• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Sådan holder du dine smykker bedst

Ligesom alt andet kan dine smykker blive slidt og miste sin glans med tiden. Det er derfor en god ide at vedligeholde sine smykker.

Smykker bliver mere beskidte, end vi går og tror, ved fedt fra huden, ilt i luften, sæbe, cremer og lignede produkter. Det er derfor en god idé, at dine smykker er noget af det sidste du tager på, inden du skal ud af døren, og det første du tager af, når du kommer hjem.

Dine smykker tåler nemlig ikke cremer, parfumer, hårspray, rengøringsmiddel og lignende, da det kan indeholde kemikalier, der er skadelige for smykker. Undgå også at have dine smykker på, når du dyrker motion, går i bad, laver havearbejde, eller er i svømmehallen, da dine smykker ikke har godt af sved, sæbe eller klor.

Rens af guldsmykker

For at rense dine guldsmykker, kan du bruge vores Connoisseurs Jewelry Clearer – Gold, til dine guld, hvidguld og rosaguld smykker. Du kan også bruge væsken til dine forgyldte smykker.

Kom smykket ned i beholderen med væsken, drej den lille kurv rundt nogle gange (ca. 10 sek.), og skyld derefter smykket i vand, og tør godt efter med et rent viskestykke eller en klud.

Hvis du skal havde pudset dine smykker i 8 og 14 kt. guld på farten, kan du nemt bruge vores Connoisseurs Jewelry Wipes.

Få dine guldsmykker til at skinne på ny

 Guldsmykker går aldrig af mode, og derfor er det vigtig at vedligeholde og rense sine smykker, så de holder sig pæne hele livet.

For at rense dine guldsmykker, kan du bruge vores Connoisseurs Jewelry Clearer – Gold, til dine guld, hvidguld og rosaguld smykker. Du kan også bruge væsken til dine forgyldte smykker. Kom smykket ned i beholderen med væsken, drej den lille kurv rundt nogle gange (ca. 10 sek.), og skyld derefter smykket i vand, og tør godt efter med et rent viskestykke eller en klud.

Du kan også bruge vores poleringsklud, Connoisseurs Gold Polishing Cloths til at pudse dine smykker fri for snavs og pletter, men brug den ikke på forgyldte smykker, da du kan pudse forgyldning af.

Hvis du skal havde pudset dine smykker i 8 og 14 kt. guld på farten, kan du nemt bruge vores Connoisseurs Jewelry Wipes.

Rens af diamantsmykker

Når du skal bruge vores Connoisseurs Diamond Dazzle Stick, fugter du spidsen af penslen i vand, twist til den hvide gel ses, børst på og under diamanten, og skyld til sidst smykket grundigt i vand og tør efter.

 

Pas på dine ædelsten og perler  

Perler er mere populære end før. Pas på dine perlesmykker, så de ikke blive grimme.

Perler er et levende materiale, de er mere skrøbelige end andre sten, og derved mere følsomme overfor stød og slag. På samme måde er perler følsomme overfor rensevæsker. Derfor anbefales det at tørre dine perler med en blød klud for at fjerne skidt.

Fedt hæfter sig nemt på diamanter, og derfor skal diamantsmykker ofte renses for, at diamanten ikke mister glansen.

For at få den fulde effekt af dine diamanter, kan man bruge vores Connoisseurs Diamond Dazzle Stick. Fugt spidsen af penslen i vand og twist til den hvide gel ses, børst på og under diamanten, og skyld til sidst smykket grundigt i vand og tør efter.

Giv dine sølv smykker et nyt liv

Hvis dine sølvsmykker skulle gå hen og blive sorte og beskidte med tiden, så kan du næsten altid pudse dem op igen.

For at rense dine sølvsmykker kan du bruge vores Connoisseurs Jewelry Cleaner – Silver til dine sølvsmykker, der ikke er pyntet med sten eller liggende.

Du kan også bruge vores Connoisseurs Silver Polishing, som er en pudseklud til dine sølv smykker, der også er velegnet til sølvsmykker med sten eller lignende. Her pudser du blot dine smykker til, du synes de skinner igen.

Hvis du skal havde pudset dine sølvsmykker på farten, kan du bruge vores Connoisseurs Jewelry Wipes, som er nemme at have med i tasken, og du kan nu rense dine smykker hvor som helt.

Rens af sølvsmykker

Brug vores Connoisseurs Jewelry Cleaner – Silver til dine sølvsmykker, der ikke er pyntet med sten eller liggende.

Kom smykket ned i beholderen med væsken, drej den lille kurv rundt nogle gange (ca. 10 sek.), og skyld derefter smykket i vand, og tør godt efter med et rent viskestykke eller en klud.

Ved at pudse dine sølvsmykker, kan du bruge vores Connoisseurs Jewelry Wipes. Her pudser du blot dine smykker til du synes, de skinner igen.

Hvorfor smykkeskrin

Ved at bruge et smykkeskrin til opbevaring af dine favorit smykker, holder de sig pæne i længere tid. Læg dine smykker i et smykkeskrin efter brug, så du hele tiden ved hvor de er, men også så de undgår ridser, fugt eller lignende.

Du finder både et lille, mellem og stort smykkeskrin fra bymalomade i mange skønne farver på plaza.dk og i vores butikker. Det lille og mellem smykkeskrin er perfekte til at opbevare dine yndlingssmykker på den korte rejse, mens de større både kan indeholde flere smykker samt pynter så fint i hjemmet – og det er bare en bonus.