• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Alt det vi elsker, samlet ét sted

Siden 1988 har PLAZA Ure & Smykker som landsdækkende ur- og smykkekæde været åbningen til et fortryllende univers, der rummer et nøje håndplukket udvalg af tidens populære smykkebrands, klassiske ure og det fineste udvalg af guld- og sølvsmykker til både ham og hende.

Vi vil give dig muligheden for at bære smykker, der fortæller historier og rummer alle livets skønne øjeblikke. Derfor er vi stolte af, at vi nu gennem 34 år har været inspirationskilde til unikke gaveideer, kvalitet og godt håndværk, der kan skabe magi i små æsker.

Vi har samlet alt det vi elsker - ét sted!

Alt det vi elsker, samlet ét sted. Hos os findes et håndplukket udvalg af tidens mest populære smykke- og urbrands, guldsmedens håndværk og eksklusive guld- sølv- og diamantsmykker til ham og hende.

Til livets øjeblikke

Vi driver i dag 11 butikker samt en webshop, der alle stræber efter at give kunderne et inspirerende univers, der hylder tidens trends, farver, designere og guldsmedens unikke håndværk. 

Vi ved, at smykker ofte gives i unikke livssituationer, i særlige øjeblikke og ved mindeværdige dage eller højtider. Det kræver god service, kvalitet i udvalget samt et inspirerende smykkeudvalg at vejlede vores kunder i sådanne valg, og det finder du hos PLAZA.

Vi har samlet alt det vi elsker - ét sted!

Magi i

små æsker

Vi vil give dig muligheden for at bære smykker og ure, der fortæller historier og rummer livets skønne øjeblikke.

Sammen gør vi en forskel

I PLAZA ønsker vi at gøre en forskel. Det betyder, at vi altid arbejder på at bevæge os i en grønnere retning, så du aldrig skal gå på kompromis med kvalitet og tanken for vores jord, når du køber ure og smykker hos os. Vi gør os umage med at pakke dine gaver ind på fineste vis. Hertil anvender vi 100% genbrugspapir eller FSC mærkede gaveæsker, som bindes med bånd af den bedste kvalitet. Båndet kan nemlig stryges, og bruges igen og igen. Gå på opdagelse og find den perfekte gave til ham eller hende, du holder af.

Psst...Når vi håndterer din ordre på www.plaza.dk, gør vi det ligeledes på bæredygtig vis og med omtanke for miljøet. Vi pakker i papæsker, der ligesom smykkeæskerne, er FSC-mærkede. Det betyder, at materialet stammer fra FSC-mærkede skove, hvor man ikke fælder mere, end hvad skoven selv kan reproducere.