Plaza.dk er medlem af FDIH

Plaza.dk er en dansk virksomhed, med en webshop og en stærk online tilstedeværelse. Derfor er det helt naturligt at vi er medlem af FDIH.  FDIH er den toneangivende interesseorganisation for danske e-handelsvirksomheder og deres leverandører.

FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel) arbejder for at styrke den danske e-handel, og skabe de bedst mulige betingelser for branchen. Samtidig arbejder FDIH på at styrke e-handlen, også udenfor dansk grænse, og har sammen med søsterorganisationer i Frankrig og Holland været initiativtager til stiftelsen af Ecommerce Europe, der varetager e-handlens interesser over for EU.

FDIH har en stribe mærkesager, der hver for sig skal være med til at styrke e-handlen, samtidig med at den skaber lige vilkår for alle, og medvirker til at forhindre karteldannelse og unfair forretningsvilkår. Af organisationens mærkesager kan nævnes ”Tværnational e-handel på lige og afbalancerede vilkår” og ” De facto monopoler i e-handlen skal begrænses”.

Som medlem af FDIH styrker Plaza.dk sin position som troværdig e-handelsplatform, og i samarbejde med FDIH sikre ledelsen i Plaza.dk at alle gældende love overholdes, og at forbrugerens rettigheder altid bliver opfyldt. Plaza.dk arbejder hele tiden med at forbedre både service og kvalitet i leveringen af varer til den danske e-handelskunder.


Plaza.dk er medlem af den danske FDIH

Tilbage til forsiden af Plaza.dk >>

 

 

Vent venligst ...