Sælg dit gamle guld

Måske ligger du inde med en formue, uden at tænke over det?

Guldprisen er fortsat høj, og hvis du har gamle guldsmykker liggende i gemmerne, kan Plaza Ure & Smykker hjælpe dig med at realisere disse smukker til kontanter.

Hvis du vil have vurderet og sælge dit gamle guld skal du gøre følgende:

1. Kom forbi en af vores fysiske butikker med smykkerne - Find din nærmeste butik her >>

2. Plaza pakker smykkerne og sender dem med sikker kurer til Nicuma i København

3. I løbet af 2 hverdage bliver du ringet op med et pris på dit gamle guld

4. Hvis du ikke er tilfreds med prisen, kan dine smykker sendes retur mod betaling af fragten

5. Hvis du er tilfreds med prisen, overføres pengene til din bankkonto i løbet af 2-3 hverdage

Køb og salg af guld og smykker

Om Nicuma

Når du indleverer dit guld hos Plaza ure og smykker, er du sikret kompetent faglig ekspertise lige fra butik til laboratoriet, hvor vores vurderingseksperter tester og analyserer dit guld og sølv. Nicuma har i mere end 10 år opkøbt guld og ædelmetaller i alle former og lødigheder, fra kunder der ønskede at omsætte smykker, tandguld, guld ure og lignende til penge.

Når Nicuma tester dine gamle guldsmykker, har vi forståelse for at smykker ofte repræsenterer mere end den fysiske værdi for dig som sælger, derfor gør vi os særligt umage for at sikre en ærlig og gennemsigtig handel, så du som kunde føler dig hele vejen gennem handlen.

Guldprisen har over de seneste 10 år været stærkt stigende, og der kan derfor hurtigt gemme sig en formue i skuffer og glemte smykkeskrin. Hvis du ønsker at se hvor meget dit guld er værd inden du indlevere det til vurdering, kan du med fordel bruge vores prisberegner på siden her: http://nicuma.dk/guldpriser/

Nicumas priser justeres dagligt efter prisen på verdensmarkedet for ædelmetal – så du altid er sikret den rigtige pris for dit guld.

 

Vent venligst ...