• Click n' Collect
  • Dag til dag levering - Bestil inden kl. 12
  • 100 dages returret
  • Gratis fragt over 400,-

BATTERISKIFT 


Hos Plaza tilbyder vi batteriskift på de fleste typer ure. Et batteriskift kan oftest klares på stedet og tager under 10 minutter, men det er ikke alle butikker, der kan udføre tryktest på uret efterfølgende. Dette betyder, at ure, der kræver tryktest, efterfølgende skal sendes til tryktest i en af vores butikker, som har udstyret til dette. Hvis du ønsker dit ur tryktestet, skal du forvente at et batteriskift tager op til 2 uger, men så er uret også tryktestet og klar til at blive brugt i og under vand igen.

Almindelig batteriskift koster fra 150.- og lithium batteriskift koster fra 175.-
Er du i tvivl om, hvilket batteri der sidder i dit ur, kan vi hjælpe dig med at tjekke dette i en af vores fysiske butikker.

BATTERISKIFT

Er tiden gået i stå, står vi klar til at hjælpe med et batteriskifte. Det kan ofte klares på stedet, så du hurtigt kan få dit ur med retur. Kontakt din nærmeste Plaza butik og hør nærmere om mulighederne for dit ur. Find din nærmeste butik her.

Se med i videoen, hvor butikschef Kristina fra Kolding-afdelingen viser mere, om hvordan et batteriskifte foregår.

Gavn for

miljøet

Batterier indeholder skadelige stoffer, og derfor er det vigtigt, at de bortskaffes på den rette måde efter et batteriskift. Plaza garanterer, at batteriet bliver bortskaffet på en forsvarlig måde til gavn for miljøet.

EN BUTIK NÆR DIG

Hos Plaza stræber vi efter at give kunden et inspirerende univers, der hylder tidens trends, bæredygtighed, kreative designere og guldsmedens unikke håndværk. Som en af Danmarks førende ure- og smykkekæder står vi klar til at give dig en unik og personlig oplevelse i en af vores 13 butikker. Vi har samlet alt det vi elsker - ét sted!