• Fri fragt ved køb over 400,-

  • Autoriseret forhandler
  • 30 dages fuld returret

BATTERISKIFT 


Hos Plaza tilbyder vi batteriskift på de fleste typer ure. Et batteriskift kan oftest klares på stedet og tager under 10 minutter, men det er ikke alle butikker, der kan udføre tryktest på uret efterfølgende. Dette betyder, at ure, der kræver tryktest, efterfølgende skal sendes til tryktest i en af vores butikker, som har udstyret til dette. Hvis du ønsker dit ur tryktestet, skal du forvente at et batteriskift tager op til 2 uger, men så er uret også tryktestet og klar til at blive brugt i og under vand igen.

Almindelig batteriskift koster fra 150.- og lithium batteriskift koster fra 175.- 

Gavn for

miljøet

Batterier indeholder skadelige stoffer, og derfor er det vigtigt, at de bortskaffes på den rette måde efter et batteriskift. PLAZA garanterer, at batteriet bliver bortskaffet på en forsvarlig måde til gavn for miljøet.

EN BUTIK NÆR DIG

Hos PLAZA stræber vi efter at give kunden et inspirerende univers, der hylder tidens trends, bæredygtighed, kreative designere og guldsmedens unikke håndværk. Som en af Danmarks førende ure- og smykkekæder står vi klar til at give dig en unik og personlig oplevelse i en af 13 butikker. Vi har samlet alt det vi elsker - ét sted!