• Fri fragt v/ køb over 400 kr.

  • Hent & byt gratis i butik
  • Autoriseret forhandler
  • 100 dages returret

Design dit eget smykke

Går du med en drøm om at designe dit helt eget personlige smykker? Har du et ønske om at give gamle betydningsfulde smykker nyt liv? Så står vi klar til at hjælpe dig!

I samarbejde med vores dygtige guldsmed, kan få gøre dine ideer til virkelighed. Så meget forarbejde du kan lave som muligt, vil hjælpe os meget. Du må derfor meget gerne medbringe en tegning eller skitse over din idé eller et andet smykke, du er inspireret af.

Besøg os i en af vores butikker og medbring dine ideer. Så tager vi en snak om dine muligheder og kontakter vores guldsmed, som vil udarbejde en pris. Hvis du ønsker at møde vores guldsmed, kan vi aftale nærmere om dette.

 

Hvis du har et smykke, du ønsker at give nyt liv, kan vi hos Plaza Ure & Smykker hjælpe dig. Vi omsmelter smykker og i samarbejde med dig og vores guldsmed, genskaber vi dem på ny i et nyt design.

EN BUTIK NÆR DIG

Hos Plaza stræber vi efter at give kunden et inspirerende univers, der hylder tidens trends, bæredygtighed, kreative designere og guldsmedens unikke håndværk. Som en af Danmarks førende ure- og smykkekæder står vi klar til at give dig en unik og personlig oplevelse i en af vores 13 butikker. Vi har samlet alt det vi elsker - ét sted!