• Fri fragt v/ køb over 400 kr.

  • Hent & byt gratis i butik
  • Autoriseret forhandler
  • 100 dages returret

GRAVERING

Det kan være en udfordring at finde en gave, der både er unik og personlig. Hos Plaza tilbyder vi gravering af smykker og ure - så du kan give en gave, der er helt unik! Du kan vælge at få indgraveret bagsiden af et vedhæng, et ur eller på indersiden af en fin ring. Måske du vil have graveret initialer, en dato eller en lille sød besked? Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi, der sætter grænser.
Sammen finder vi den bedste løsning.

Opstartsprisen er 150.- inkl. 3 tegn, efterfølgende tegn koster 20.-*

*Vi tilbyder gratis gravering af vielsesringe.

Vi anbefaler ikke gravering af smykker med en forgyldt- rosa- eller oxideret overfladebehandling, da graveringen vil slide belægningen af og de graverede tegn vil fremstå i det underliggende materiale.

EN UNIK GAVE DESIGNET TIL DIG

Det vigtigste er, at motivet har en særlig betydning for dig eller en, du holder af. På den måde vil gaven for evigt symbolisere noget helt specielt og være noget, som ingen andre har.

Den personlige gravering tilføjer smykket eller uret en ny personlig værdi, som mod­tageren vil mindes i mange år frem.

Personlig

gravering

En gravering kan have en helt speciel betydning. Det kan være initialer, en dato, et symbol eller en lille sød besked. Dit ur eller smykke vil for evigt være noget helt unikt - uanset om det er til dig selv, eller til én du holder af.

EN BUTIK NÆR DIG

Hos Plaza stræber vi efter at give kunden et inspirerende univers, der hylder tidens trends, bæredygtighed, kreative designere og guldsmedens unikke håndværk. Som en af Danmarks førende ure- og smykkekæder står vi klar til at give dig en unik og personlig oplevelse i en af vores 13 butikker. Vi har samlet alt det vi elsker - ét sted!