• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt over 400,-

GRAVERING

Det kan være en udfordring at finde en gave, der både er unik og personlig. Hos Plaza tilbyder vi gravering af smykker og ure - så du kan give en gave, der er helt unik! Du kan vælge at få indgraveret bagsiden af et vedhæng, et ur eller på indersiden af en fin ring. Måske du vil have graveret initialer, en dato eller en lille sød besked? Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi, der sætter grænser.
Sammen finder vi den bedste løsning.

Opstartsprisen er 150.- inkl. 3 tegn, efterfølgende tegn koster 20.-*

Vi anbefaler ikke gravering af smykker med en forgyldt- rosa- eller oxideret overfladebehandling, da graveringen vil slide belægningen af og de graverede tegn vil fremstå i det underliggende materiale.

 

Gravering af vielsesringe

De fleste brudepar vælger at få deres vielsesringe graveret indvendigt. Gravering er et romantisk symbol på kærligheden, som er helt unik mellem to mennesker. Den klassiske gravering er på indersiden af ringen og består af navne og datoen for vielsen. Hos Plaza hjælper vi jer med, at gøre jeres ringe personlige med jer ønskede gravering.  

Gravering af forlovelsesringe

Der findes ingen regelbog når det kommer til kærlighed. Derfor er det også helt op til den enkelte, om man ønsker at gravering i forlovelsesringen. Graveringen giver plads til et personligt budskab, som skal bæres af den udkårende resten af livet. Forelsk dig i din forlovelsesring her. 

Personlig

gravering

En gravering kan have en helt speciel betydning. Det kan være initialer, en dato, et symbol eller en lille sød besked. Dit ur eller smykke vil for evigt være noget helt unikt - uanset om det er til dig selv, eller til én du holder af.

Gravering af dåbsgaver

Få at gøre en gave ekstra personlig, kan man tilføje gravering. Dåbsgaver er noget de fleste gemmer resten af livets, så en sød lille hilsen er en perfekt tilføjelse til dåbsgaven. Du kan blandt andet vælge gravering på sølvbestik, en sparegris, et dåbsrør eller lignende.

EN BUTIK NÆR DIG

Hos Plaza stræber vi efter at give kunden et inspirerende univers, der hylder tidens trends, bæredygtighed, kreative designere og guldsmedens unikke håndværk. Som en af Danmarks førende ure- og smykkekæder står vi klar til at give dig en unik og personlig oplevelse i en af vores 13 butikker. Vi har samlet alt det vi elsker - ét sted!