• Gratis fragt hele august

  • Hent & byt gratis i butik
  • Autoriseret forhandler
  • 100 dages returret

Urreparation

Hos Plaza tilbyder vi en lang række services til dig og dit ur. Er tiden gået i stå, skal du have ny rem, eller leder du efter en personlig gave? Kig forbi din nærmeste Plaza butik, hvor vi står klar til at hjælpe og vejlede dig

Når du køber et ur hos Plaza, er der 2 års garanti på uret. Garantien dækker over urets indmad, det vil sige urværket, urets batteri og generel mekanik. Garantien dækker ikke over fx glasset i dit ur, remmen, kronen, viserne mm. Er du i tvivl, kan du altid henvende dig til os på mail eller telefon eller søge vejledning i en af vores fysiske butikker. 
Skal dit ur indleveres til reparation, kan det tage op til 3 uger før uret kommer retur fra service afhængig af den type reparation, der skal foretages.

Læs mere om batteriskift her

Hvis din reparation drejer sig om batteriskift, kan dette også laves hos Plaza. Vi tilbyder batteriskift på de fleste typer ure. Medbring dit ur i en af vores 13 butikker, og så skifter vi batteriet for dig.

EN BUTIK NÆR DIG

Hos Plaza stræber vi efter at give kunden et inspirerende univers, der hylder tidens trends, bæredygtighed, kreative designere og guldsmedens unikke håndværk. Som en af Danmarks førende ure- og smykkekæder står vi klar til at give dig en unik og personlig oplevelse i en af vores 13 butikker. Vi har samlet alt det vi elsker - ét sted!