• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Dameure på tilbud

*Tilbuddene gælder så længe lager haves. Der tages forbehold for udsolgte varer. Gælder ikke Scalepoint.

Sorter efter

Dameure tilbud

Hos Plaza finder du et stort og varieret udvalg af dameure på tilbud. Et armbåndsur er meget mere end blot et ur. Et smukt og stilrent dameur er en af de mange muligheder, som vi tilbyder indenfor tidløse og elegante accessoires til den stilfulde kvinde. Armbåndsure har tidligere været et mandsdomineret område, men det er langtfra tilfældet mere! Vores brede sortiment af dameure på tilbud er det helt ideelle for dig, hvis du ønsker dig et nyt og lækkert armbåndsur til billige penge.

Fantastiske tilbud på de største brands

Plaza er stolt forhandler af en række af de største og bedste brands indenfor ure til kvinder. Vi forhandler alt fra About Vintage, Certina, Daniel Wellington, Seiko, Tissot og mange flere. Dette gælder ikke mindst vores populære Michael Kors dameur udsalg, hvor du finder nogle af de mest eftertragtede modeller til ekstremt favorable priser. I det store udvalg af dameure på tilbud har vi, foruden at nedsætte priserne på en række af de bedste brands, sammensat de prisvenlige ure efter forskellige kategorier og funktioner, så der er noget for enhver smag. Dette gælder uanset, om du er ude efter det helt rigtige dressur, hvis du ønsker et strålende og æstetisk smukt dameur, eller hvis du er på udkig efter et specialiseret ur med flere funktioner

Lave priser – Højeste kvalitet

Hos Plaza ønsker vi, at alle kvinder skal have mulighed for at få et smukt og funktionelt armbåndsur til billige priser. Vi forhandler kun ure af højeste kvalitet, men til priser som de fleste kan være med på. Vores dameure på tilbud stammer alle fra øverste hylde, hvad angår kvalitet, design og funktionalitet. Vores førsteprioritet er altid glade og tilfredse kunder, hvorfor vi til hver en tid bestræber os på både at tilbyde gode tilbud på vores store udvalg af damearmbåndsure samtidig med, at vi forhandler nogle af de største og mest anerkendte brands på markedet.

På udkig efter den perfekte gave til ham?

Foruden vores store udvalg af ure til kvinder på tilbud kan du også finde super gode tilbud på vores herreure på nogle af de største og bedste brands. Her finder du en række markant nedsatte herrearmbåndsure, så du får mulighed for at købe det perfekte ur af højeste kvalitet til ham, som du ønsker at glæde til billige priser. Tilbuddene gælder på et væld af populære brands, så der er ingen tid at spilde. Du finder de mange gode tilbud her: Herreure på tilbud.