• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Alle herreure på tilbud

*Tilbuddene gælder så længe lager haves. Der tages forbehold for udsolgte varer. Gælder ikke Scalepoint.

Sorter efter

Herreure på tilbud

Plaza er forhandler af en lang række af lækre og eksklusive herreure. Vores herreure på tilbud er alle af høj kvalitet, og de fås i forskellige typer og størrelser alt efter ønske og behov. Et armbåndsur er ofte et af de eneste smykker, som mange mænd bærer til hverdag. Der er derfor god grund til at gå i dybden og vælge det helt rette ur. I vores store udsalg på herreure finder du et bredt sortiment af flotte og funktionelle herreure, der passer til enhver smag. Uret er meget mere end blot et smykke eller en måde at se tiden på. Hos Plaza er vi helt med på dette, hvorfor vi har samlet et fantastisk udvalg af de største og mest populære brands på markedet. Ikke nok med det, så har vi også valgt at sætte priserne ned på mange af urene, hvorfor du her finder masser af lækre, men billige herreure.

 

Favorable priser på populære brands

Plazas udsalg på herreure inkluderer nogle af de største og mest eftertragtede brands på markedet. Tilbuddene gælder på kendte mærker som About Vintage, Armani Exchange, Daniel Wellington, Fossil, Seiko, Tissot og flere andre. Vi er stolt forhandler af disse anerkendte og eftertragtede brands, og vi ønsker at alle vores kunder skal have muligheden for at købe et lækkert og kvalitetsstemplet herreur. Vi har som følge heraf nedsat priserne på flere forskellige modeller af disse populære urmærker, så vores kunder får en særligt god pris.

 

Høj kvalitet – Lav pris

Hos Plaza forhandler vi kun herreure af høj kvalitet, men det er ikke ensbetydende med høje priser. Vores tilbud på herreure omfatter et væld af lækre ure af meget høj kvalitet, men til meget små priser. På trods af de lave priser er ure fra Plaza altid af utrolig god kvalitet, hvad end der er tale om mærke, design, funktionalitet eller holdbarhed. Foruden de mange herreure på udsalg tilbyder vi også vores kunder et stort udvalg af herreure fra nogle af de bedste brands i branchen. Der er ingen grund til at tøve, hvis du er på jagt efter dit næste armbåndsur. Gør et godt køb og bestil dit nye herreur på tilbud i dag!

 

Stort udvalg af forskellige herreure

Hos Plaza finder du et stort sortiment af billige herreure i mange forskellige varianter, typer og størrelser. Det gælder også i forhold til urværket, hvor vi forhandler Automatiske herreure på tilbud, Digitale herreure på tilbud, Quartz herreure på tilbud og ikke mindst soldrevne Quartz herreure på tilbud. Vi ønsker, at vores kunder får tilbudt forskellige ure til forskellige behov, og vi har derfor også et bredt udvalg af remme i varianter som Skind, Rustfrit stål, Stof, Gummi, Titanium og flere andre. Foruden forskellen på urværker og urremme tilbyder vi også en stor pallette af forskellige urskivefarver såsom Beige, Blå, Grøn, Sort og mange flere.

 

På udkig efter den perfekte gave til hende?

Leder du efter en helt særlig gave til en helt særlig kvinde? Frygt ej - hos Plaza er vi her for dig. I vores store udvalg af smukke og lækre dameure finder du armbåndsure af høj kvalitet fra nogle af de største og mest velkendte brands på markedet. Ønsker du at gøre en ekstra god handel, kan du se nærmere på vores eksklusive udsalg på ure til kvinder. På den måde giver du den perfekte gave samtidig med, at du sparer en hel del penge i forhold til originalprisen. Hos Plaza kommer kunderne altid først, og det kan både ses på kvalitet, pris og design. Vores udsalg på både herre- og dameure er ikke nogen undtagelse. Der er med andre ord ingen tid at spilde, hvis du ønsker at gøre et fantastisk køb til en fantastisk pris.