• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Aros Denmark - en hyldest til smilets by

Aros Denmark er vores nye urbrand, som består af tidløse og skandinaviske ure i topkvalitet til attraktive priser. Læs mere om et nutidigt urbrand, hvis design er skabt med inspiration fra den aarhusianske storby, som rummer enestående arkitektur, smukke omgivelser og et glædestrålende menneskeliv.

Aros Denmark er et skandinavisk urbrand, som er skabt som en hyldest til den østjyske by, Aarhus. Urene besidder et stilrent og eksklusivt design, hvor der hverken er blevet gået på kompromis med kvalitet, funktionalitet eller urets visuelle fremtoning.

En hyldest til Aarhus

Alle designs er skabt til at holde i generationer og er fremstillet i nøje udvalgte materialer, som sikrer bedste kvalitet og design. Kollektionen er inspireret af den aarhusianske storby, der omgiver os med skiftende årstider, pulserende liv, ekstravagante bygningsværker og naturens smukke farver og former. Alt sammen designet til at skabe luksuriøse, smukke og stilsikre ure. 

Et brandnavn med aarhusiansk sjæl

Som en ekstra hyldest til Aarhus, er alle Aros urene navngivet efter de mest populære aarhusianske drenge- og pigenavne i 2021, hvor kollektionen også for første gang så dagens lys.

Aros Denmark

William

Én af vores favoritter fra Aros Denmark er uret ved navn William, der har en robust meshlænke af rustfrit stål og en marine blå urskive, der giver uret et klassisk og tidløst udtryk. 

Et urbrand med kvalitet for øje

Hos Aros Denmark er kvalitetsure ikke kun det, øjet møder – men lige såvel de mange timer, der ligger bag ved håndværket og udvælgelsen af materialer, der garanterer dig et kvalitetsur, du kan bære igennem hele livet. Lænkerne er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør urene særdeles modstandsdygtige overfor hverdagens tæring med håndvask, parfume og snavs. Det skyldes, at stålet legeres med 12% chrom, hvilket reagerer med ilten i luften og danner en beskyttende hinde på stålet, som hindrer nedbrydning af metallet.